Wednesday, 29 June 2016 11:12

Vatra vas časti! 'Igle / Sasha Welles rmx' - besplatan download!

Nakon što su, uoči prošlogodišnjeg zagrebačkog koncerta u Domu sportova objavili singl "Igle", Vatra ovog puta predstavlja remix pjesme sa njihovog posljednjeg albuma "Zmajevi na vjetru".

Za remix je zaslužan Sasha Welles koji je više 20 godina u glazbenoj i filmskoj industriji, a školovao se u Los Angelesu gdje je stekao i prva iskustva u snimanju, miksanju, editiranju, kako onom glazbenom, tako i filmskom.

U svojoj je karijeri radio za brojne glazbenike, poput Pink Floyda, Nine Inch Nailsa, Davida Bowiea, Seala, Michaela Hutchencea, U2, Madonne, Lise Marie Presley, ali i na filmu, za Orsona Wellesa te na filmovima u kojima su glumili Demi Moore, Eddie Murphy, Brad Pitt, Dennis Hopper...


Za remix, Sasha Welles napravio je i video spot s kadrovima spomenutog koncerta u Domu sportova: https://www.youtube.com/watch?v=-UIiyHnB77Y


Vatru čeka radno ljeto, a ove jeseni, kako su već najavili, pripremaju još jedno nezaboravno druženje za svoju publiku.

29.10. održat će prvi cjelovečernji akustični koncert u KD Vatroslava Lisinskog, uz brojne goste, gudače i potpuno nove aranžmane svojih pjesama.


Svojevrsni glazbeni eksperiment Vatra je jedva dočekala, jer oduvijek rade na način da pomiču vlastite granice, a nadolazeći zagrebački koncert bit će upravo to!


"IGLE / Sasha Welles rmx" - BESPLATAN DOWNLOAD!

https://soundcloud.com/vatra/igle-sasha-welles-rmx


Foto: PR Foto Dallas Records