Monday, 02 May 2016 12:00

Bojan Jambrošić ima novi videospot 'Samo reci da'!

Bojan Jambrošić radi punom parom! Nakon snimljenih dueta s Gabi Novak i projekta s Tamburaškim orkestrom HRT-a, Bojan predstavlja i videospot za svoju prvu autorsku pjesmu ''Samo reci da''!

Videospot je snimljen u veselom raspoloženju zahvaljujući ideji i realizaciji Roberta Boškovića i Tina Kadoić te plesača Nike Lilek, Lune Lilek, Marije Matković, Josipa Buljevića, Antea Ukušića i Ane Petrović koji su svojim plesnim pokretima dočarli priču na jedan posve neobičan način.

"Bilo bi očekivano smo spot napravili u nekoj ljubavnoj priči između dvoje ljudi, ali uz ideju Tine i Roberta išli smo na zanimljiviju priču te uz profesionalnost plesača dočarali emocije na jedan drugačiji način. Iako nisu bili unaprijed obaviješteni, plesači su se bez problema prepustili u ruke Blaženke Morić koja ih je obojila u bijelo od "glave do pete". Meni je na snimanju bilo iznimno zabavno i veselim se što reakcijama!'' – izjavio je Bojan.

Novost je da je Bojan ostvario i suradnju s mladom slovenskom pjevačicom Ninom Pušlar s kojom je snimio duet ''Odhajam z vetrom''. Riječ je o slovenskoj verziji pjesme ''Bez mene sretnija'' koju je Bojan objavio na svom debitantskom albumu ''Bolji od ljubavi''. Ninu i Bojana povezuje iskustvo u pjevačkim talent showovima te uloge u mjuziklima, a glavni izazov bilo je snimanje dvojezičnog singla. Nina i Bojan zajedno su nastupili prošlog tjedna na velikom humanitarnom koncertu Združenja multipkle skleroze Slovenije u ljubljanskom Cankarjevom domu.

Također, Bojan je dio i humanitarnog projekta za malu Tonku Jerković koja je doživjela čak dva moždana udara u samo svojih osam godina života. Zajedno s Vannom i dječjim zborom Zagrepčanke i dečki, čiji je Tonka zborski čkan, snimili su pjesmu u nadi na će tako pomoći svojoj prijateljici.

Posve novi videospot Bojana Jambrošića ''Samo reci da'' pogledajte ovdje: https://youtu.be/t1BGuSogLSc

Foto: PR Foto Dallas Records