Thursday, 14 April 2016 09:49

Eurovizijsku haljinu Nine Kraljić dizajnirat će Juraj Zigman!

Za dizajn haljine koju će Nina Kraljić nositi na eurovizijskom nastupu u Stockholmu zadužen je talentirani i nagrađivani hrvatski dizajner Juraj Zigman, a početak suradnje ostvaren je već kroz nastup Nine Kraljić u Amsterdamu!

 

Naime, haljina koju je Nina nosila tijekom nastupa u Amsterdamu, 9.04., u sklopu Eurovision In Concert manifestacije, mnoge je očarala i zadivila, a nosi upravo Zigmnov potpis! " Juraj je genijalac ", objašnjava Nina, koja je još od početka svoje glazbene karijere željela s njim surađivati. Kako će izgledati eurovizijska kreacija haljine koju će Nina nositi na nastupu u Stockholmu, još uvijek nije otkiveno, ali Nina ističe: " Što se tiče dizajna eurovizijske haljine, Juraj ima svo moje povjerenje i slobodne ruke "!

 

Obaveze Nine Kraljić nastavljaju se u svrhu što boljeg predstavljanja pjesme "Lighthouse" – ove subote, 16.04., Nina će se vratiti na pozornicu showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske , no ovom prilikom u ulozi glazbene gošće, te će u polufinalnoj emisiji uživo izvesti pjesmu "Lighthouse". " Život ide dalje i drugačije je sve iz dana u dan, pa tako i moj osjećaj na pozornici ‘The Voicea’ nije isti, ali to je sasvim normalno. Gledam ovaj nastup kroz prizmu novog projekta " – izjavila je za HRT.

 

Samo dan kasnije, 17.04., Nina putuje u London , gdje će iste večeri nastupiti u sklopu još jedne promotivne eurovizijske manifestacije - na događanju London Eurovision Party . Baš poput putovanja u Amsterdam, Nina će svoje dojmove dijeliti putem svog Instagram profila .

 

U srijedu, 27.04., neposredno prije putovanja u Stockholm, Nina će zajedno sa Jacquesom Houdekom nastupiti u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog .

 

Podsjećamo, prošlog je tjedna premijerno predstavljen i službeni videospot pjesme "Lighthouse" https://youtu.be/7SxWS6yRJDk , koji potpisuje redatelj Filip Filković Philatz, koji je odnedavno dostupan i u online-obliku, putem Nininog službenog YouTube/Vevo kanala: www.youtube.com/NinaKraljicVevo .

Video trenutno broji više od 100.000 YouTube/Vevo pregleda, dok se singl ovaj tjedan smjestio na #9 HR Top 40 – službene liste radijskog emitiranja domaće glazbe.

 

Nina Kraljić nastupit će u prvoj poluzavršnici Eurosonga, 10.05. u Stockholmu, a cjelokupni stožer hrvatske predstavnice vjeruje i u njezin plasman na završnicu natjecanja 14.05.. Nakon što je propustila dva Eurosonga, Hrvatska se s Ninom Kraljić vraća na omiljeno natjecanje i to u godini u kojoj Hrvatska radiotelevizija obilježava dvije važne obljetnice – 90 godina postojanja Hrvatskoga radija i 60 godina postojanja Hrvatske televizije.

 

Foto: Eurovision In Concert