Monday, 04 April 2016 11:38

Doživite jedinstveni temperament i sa Tonyjem Cetinskim proslavite 25 godina karijere, 29.04. Split!

Nenadmašni glazbeni velemajstor polako puni baterije za nastavak odlične koncertne turneje kojom obilježava 25 godina prebogate karijere, a na kojoj vas očekuju još dvije atraktivne stanice 17.04. Novi Sad, te 29.04. Split i vrhunski ambijent Spaladium Arene.

 

Jedinstveni Tony Cetinski, i dok odmara, zapravo radi. Tako je zajedno sa kolegom Jacquesom Houdekom nedavno predstavio duet 'Tugo moja', a prije nekoliko dana i odličan video spot za hit singl 'Od trnja do zvijezda'.

 

A upravo se spotom za pjesmu 'Od trnja do zvijezda' https://youtu.be/GDVg-z2R96E, Tony na sebi svojestven način još jednom odužio svim obožavateljima koji su na aktualnoj turneji zagrebačku i beogradsku Arenu, te dvoranu Gradski vrt ispunili do posljednjeg mjesta. ‘ Spot je rađen od kadrova više nego uspješne turneje po regiji. Vidimo se na našim sljedećim stanicama i nastavljamo slaviti naših prvih 25 godina u pjesmi i ljubavi, 17.04. Novi Sad i 29.04. Spaladium Arena ‘, rekao je Tony.

 

Tonyjeva nepresušna energija, emocije, humor i karizma, na svakom koraku zavode publiku, a njegovi koncerti čaroban su audio-vizualnog doživljaj. Trosatni nastupi, hitovi koji se pjevaju u jednom dahu, i Tonyjev prepoznatljivi vokal, najbolja su pozivnica za koncerte koji slijede.

 

Upravo će Split, poznat po svom južnjačkom temperametu, na najbolji mogući način zaokružiti  aktualnu koncertnu priču i dodati kako se kaže'šlag na kraju', Tonyjeve proslave 25 godina glazbenog rada.

 

Ulaznice za koncert u Spaladium areni 29.04. brzo nestaju, stoga se požurite i putem sustava Eventim, osigurajte na vrijeme svoj primjerak.


Foto: Dario Lepoglavec