Wednesday, 23 March 2016 14:54

Klapa Rišpet i zanosna Miss Maja Spahija u ljubavnoj priči 'Šapnut ću ti tajnu'!

Zaljubljenici u klapsku pjesmu, ali i oni koji to nisu zasigurno uživati će u novoj ljubavnoj baladi dalmatinskog ugođaja 'Šapnut ću ti tajnu'.

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih klapskih sastava, splitska klapa Rišpet, sa zadovoljstvom predstavlja novi singl i video spot u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje zanosna aktualna Miss Hrvatske šibenčanka Maja Spahija.

 

Nova pjesma na tragu je najljepših uspješnica Rišpeta u izdanju Hit Recordsa 'Samo njoj ću pivat', 'Fališ mi', 'Kad se svome domu vratin' i 'Bila si voljena'.

 

'Šapnut ću ti tajnu' autorski potpisuje Pjero Mirić tekst, aranžman Remi Kazinoti, a Pero Kozomara glazbu, koji je ovom prigodom rekao, 'Ovo je prekrasna lagana pjesma od koje očekujemo jako puno. Nije napadačka, već mirna poput bonace, ulja na moru, lagana, ali veoma zarazna i emotivna, odnosno kao što i stihovi kažu "Šapnut ću ti tajnu kroz suze kroz smih, kada jednom voliš, voliš zauvik...", Sve sam rekao, ljubav i opet ljubav.'

 

Zadovoljstvo pjesmom ne krije ni frontmen i solo pjevač klape Ivo Amulić, 'Polako spremamo pjesme za završetak našeg albuma koncem ove godine, a 'Šapnut ću ti tajnu' je jedna od mojih favorita, kao i jedna od najljepših pjesama Rišpeta u posljednje vrijeme.'

 

Novu pjesmu prati i video spot sniman pod redateljskom palicom Željka Petreša, a Maja je svojom jednostavnošću, simpatičnošću i ljepotom uljepšala ovu prekrasnu baladu.

 

Novi adut Klape Rišpet, pjesmu 'Šapnut ću ti tajnu' poslušajte na službenom Youtube kanalu HitRecords Discography  https://youtu.be/V38xQgticl8.

 

Foto: PR Foto klapa Rišpet