Tuesday, 22 March 2016 12:58

Koncert karijere grupe Buđenje u kazalištu Kerempuh!

Grupa Buđenje održala je sinoć koncert karijere u prekrasnoj atmosferi zagrebačkog kazališta Kerempuh. Malo nakon 20 sati, bend je uz dizanje zastora najavio sjajnu koncertnu večer koja je potrajala gotovo dva sata. Tijekom koncerta bend je odsvirao najveće hitove, ali i nekoliko pjesama kojima je iznenadio oduševljenu publiku.

 

Predvođeni frontmanom Darkom Bakićem, Buđenje se još jednom pokazalo kao jedan od najatraktivnijih koncertnih bendova, a radijski hitovi poput "Ljubav nema pravila", "Nije to ljubav", "Ne govori više" i "Oprostija bi sve" u koncertnoj su varijanti dobili zanimljive nove aranžmane.

Brojni glazbeni prijatelji i kolege uživali su u koncertu iz partera, a neki od njih, poput Lee Mijatović, nisu odoljeli popeti se na binu i zapjevati s bendom. Zajedničke izvedbe Buđenja i Nene Belana, ali i aktualnog hita "Zajedno" s Vannom, publika je ispratila ovacijama, a posebno oduševljenje izazvali su članovi grupe Pavel koji su s bendom izveli "Nije to ljubav" i njihov veliki hit "Čuvaj me". Ljubitelji virtuoznih gitarističkih solaža uživali su u gostovanjima Marijana Brkića Brka iz Parnog Valjka i Tome in der Mühlena.

 

"Glazbenici često nemaju luksuz nastupati u prostoru i uvjetima poput ovih. Momcima i meni bila je iznimna čast i svakako jedan od koncerata koje ću pamtiti zauvijek, od prve tonske probe do završnog naklona. Zahvaljujem cijelom produkcijskom timu, našim gostima te naravno, publici koja nam je dodatno obogatila ovo iskustvo" - izjavio je Darko Bakić koji je tijekom koncerta pokazao i zavidan stand-up talent svojim duhovitim najavama pjesama.

 

Koncertom u Kerempuhu Buđenje je na najbolji način započelu seriju nastupa u kazališnim prostorima koje pripremaju po cijeloj Hrvatskoj, uz impresivnu audio i vizualnu produkciju.

 

Foto: Krume Ivanovski